Talisca Orta Parmak : Talisca'nın alacağı ceza... - FotoHaber - Spor - Volkan demirel'e orta parmağını gösterdiği için talisca'yı hakaretten, van persie'ye kafa attığı için tosic'i kasten yaralamadan savcılığa .

Talisca, orta parmak işareti yaptı. Çok sinirlenen volkan, önce hakeme şikayet etti, sarı kart görünce de çileden çıktı derbide beşiktaş'ın . Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu talisca, fenerbahçe kalecisi volkan demirel'e ilk yarıda orta parmak gösterdi ve volkan bunun üzerine oldukça . Ben yan topa çıktım, parmak ucumla . Volkan demirel'e orta parmak hareketi yapan talisca.

Çok sinirlenen volkan, önce hakeme şikayet etti, sarı kart görünce de çileden çıktı derbide beşiktaş'ın . Talisca'nın alacağı ceza... - FotoHaber - Spor
Talisca'nın alacağı ceza... - FotoHaber - Spor from iasbh.tmgrup.com.tr
Çok sinirlenen volkan, önce hakeme şikayet etti, sarı kart görünce de çileden çıktı derbide beşiktaş'ın . Beşiktaş'ın brezilyalı orta saha oyuncusu anderson talisca'nın. Talisca, orta parmak işareti yaptı; . Ben yan topa çıkmıştım, parmak ucuyla topa değdim, şarjımız oldu. Volkan demirel'e orta parmak hareketi yapan talisca. "talisca'nın bana yapmış olduğu bir hareket var. Ben yan topa çıktım, parmak ucumla . Talisca, orta parmak işareti yaptı!

Ben yan topa çıkmıştım, parmak ucuyla topa değdim, şarjımız oldu.

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu talisca, fenerbahçe kalecisi volkan demirel'e ilk yarıda orta parmak gösterdi ve volkan bunun üzerine oldukça . Volkan demirel'e orta parmağını gösterdiği için talisca'yı hakaretten, van persie'ye kafa attığı için tosic'i kasten yaralamadan savcılığa . Volkan demirel'e orta parmak hareketi yapan talisca. Derbinin ardından futboldan çok volkan demirel'le talisca arasında . Talisca, orta parmak işareti yaptı! Ben yan topa çıkmıştım, parmak ucuyla topa değdim, şarjımız oldu. Kendisine orta parmak işareti yapan brezilyalı talisca'ya bunun nedenini sormak. Talisca, orta parmak işareti yaptı. Kurul, fenerbahçe ile oynanan derbide volkan demirel ile girdiği tartışma sonrasında orta parmak gösteren talisca'ya 1 maç ceza verdi. Çok sinirlenen volkan, önce hakeme şikayet etti, sarı kart görünce de çileden çıktı derbide beşiktaş'ın . Beşiktaş'ın brezilyalı orta saha oyuncusu anderson talisca'nın. Talisca, orta parmak işareti yaptı; . Ben yan topa çıktım, parmak ucumla .

Talisca, orta parmak işareti yaptı; . Talisca, orta parmak işareti yaptı. Beşiktaş'ın brezilyalı orta saha oyuncusu anderson talisca'nın. Kurul, fenerbahçe ile oynanan derbide volkan demirel ile girdiği tartışma sonrasında orta parmak gösteren talisca'ya 1 maç ceza verdi. Derbinin ardından futboldan çok volkan demirel'le talisca arasında .

Volkan demirel'e orta parmak hareketi yapan talisca. Talisca'nın alacağı ceza... - FotoHaber - Spor
Talisca'nın alacağı ceza... - FotoHaber - Spor from iasbh.tmgrup.com.tr
Derbinin ardından futboldan çok volkan demirel'le talisca arasında . Volkan demirel'e orta parmak hareketi yapan talisca. "talisca'nın bana yapmış olduğu bir hareket var. Kendisine orta parmak işareti yapan brezilyalı talisca'ya bunun nedenini sormak. Ben yan topa çıktım, parmak ucumla . Kurul, fenerbahçe ile oynanan derbide volkan demirel ile girdiği tartışma sonrasında orta parmak gösteren talisca'ya 1 maç ceza verdi. Beşiktaş'ın brezilyalı orta saha oyuncusu anderson talisca'nın. Volkan demirel'e orta parmağını gösterdiği için talisca'yı hakaretten, van persie'ye kafa attığı için tosic'i kasten yaralamadan savcılığa .

Ben yan topa çıkmıştım, parmak ucuyla topa değdim, şarjımız oldu.

Talisca, orta parmak işareti yaptı! Talisca, orta parmak işareti yaptı. Volkan demirel'e orta parmağını gösterdiği için talisca'yı hakaretten, van persie'ye kafa attığı için tosic'i kasten yaralamadan savcılığa . Ben yan topa çıkmıştım, parmak ucuyla topa değdim, şarjımız oldu. Talisca, orta parmak işareti yaptı; . Kurul, fenerbahçe ile oynanan derbide volkan demirel ile girdiği tartışma sonrasında orta parmak gösteren talisca'ya 1 maç ceza verdi. Volkan demirel'e orta parmak hareketi yapan talisca. Çok sinirlenen volkan, önce hakeme şikayet etti, sarı kart görünce de çileden çıktı derbide beşiktaş'ın . Ben yan topa çıktım, parmak ucumla . "talisca'nın bana yapmış olduğu bir hareket var. Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu talisca, fenerbahçe kalecisi volkan demirel'e ilk yarıda orta parmak gösterdi ve volkan bunun üzerine oldukça . Beşiktaş'ın brezilyalı orta saha oyuncusu anderson talisca'nın. Kendisine orta parmak işareti yapan brezilyalı talisca'ya bunun nedenini sormak.

"talisca'nın bana yapmış olduğu bir hareket var. Derbinin ardından futboldan çok volkan demirel'le talisca arasında . Beşiktaş'ın brezilyalı orta saha oyuncusu anderson talisca'nın. Kendisine orta parmak işareti yapan brezilyalı talisca'ya bunun nedenini sormak. Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu talisca, fenerbahçe kalecisi volkan demirel'e ilk yarıda orta parmak gösterdi ve volkan bunun üzerine oldukça .

Çakar: "Pfdk Emir ve Talimat ile İş Yapıyor!.." - Haberler from foto.haberler.com
Ben yan topa çıktım, parmak ucumla . "talisca'nın bana yapmış olduğu bir hareket var. Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu talisca, fenerbahçe kalecisi volkan demirel'e ilk yarıda orta parmak gösterdi ve volkan bunun üzerine oldukça . Kendisine orta parmak işareti yapan brezilyalı talisca'ya bunun nedenini sormak. Derbinin ardından futboldan çok volkan demirel'le talisca arasında . Ben yan topa çıkmıştım, parmak ucuyla topa değdim, şarjımız oldu. Volkan demirel'e orta parmağını gösterdiği için talisca'yı hakaretten, van persie'ye kafa attığı için tosic'i kasten yaralamadan savcılığa . Talisca, orta parmak işareti yaptı.

"talisca'nın bana yapmış olduğu bir hareket var.

Volkan demirel'e orta parmak hareketi yapan talisca. Çok sinirlenen volkan, önce hakeme şikayet etti, sarı kart görünce de çileden çıktı derbide beşiktaş'ın . Ben yan topa çıktım, parmak ucumla . Beşiktaş'ın brezilyalı orta saha oyuncusu anderson talisca'nın. Kurul, fenerbahçe ile oynanan derbide volkan demirel ile girdiği tartışma sonrasında orta parmak gösteren talisca'ya 1 maç ceza verdi. Talisca, orta parmak işareti yaptı; . Talisca, orta parmak işareti yaptı! Volkan demirel'e orta parmağını gösterdiği için talisca'yı hakaretten, van persie'ye kafa attığı için tosic'i kasten yaralamadan savcılığa . Talisca, orta parmak işareti yaptı. Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu talisca, fenerbahçe kalecisi volkan demirel'e ilk yarıda orta parmak gösterdi ve volkan bunun üzerine oldukça . Kendisine orta parmak işareti yapan brezilyalı talisca'ya bunun nedenini sormak. "talisca'nın bana yapmış olduğu bir hareket var. Ben yan topa çıkmıştım, parmak ucuyla topa değdim, şarjımız oldu.

Talisca Orta Parmak : Talisca'nın alacağı ceza... - FotoHaber - Spor - Volkan demirel'e orta parmağını gösterdiği için talisca'yı hakaretten, van persie'ye kafa attığı için tosic'i kasten yaralamadan savcılığa .. Volkan demirel'e orta parmak hareketi yapan talisca. Volkan demirel'e orta parmağını gösterdiği için talisca'yı hakaretten, van persie'ye kafa attığı için tosic'i kasten yaralamadan savcılığa . Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu talisca, fenerbahçe kalecisi volkan demirel'e ilk yarıda orta parmak gösterdi ve volkan bunun üzerine oldukça . Talisca, orta parmak işareti yaptı. Derbinin ardından futboldan çok volkan demirel'le talisca arasında .

"talisca'nın bana yapmış olduğu bir hareket var talisca. Kendisine orta parmak işareti yapan brezilyalı talisca'ya bunun nedenini sormak.